We Sell IT

Om oss

Kaldnes brygge, Tønsberg

WSI ble startet i 2013 for å gi norske bedrifter muligheten til å outsource webutvikling til land, hvor kompetansen er høyere og prisnivået er lavere enn i Norge.

Vi har i dag (2019) kontorer i London, Oslo, Tønsberg, Lviv og Vilnius. Med eksterne konsulenter, er vi i underkant av 30 ansatte.

Vi oppdaget etterhvert at vi ble brukt som konsulenter på alt som har med drift å gjøre, noe som ga oss en unik kompetanse innenfor hva som fungerer og ikke fungerer for SMB bedrifter. Vi har inngått avtaler med diverse leverandører slik at vi får stordriftsfordeler på vegne av kundene våre. Vi tar oss av alt av det praktiske, slik at kundene våre får frigjort tid i tillegg til at de sparer penger.

Sommeren 2019 startet vi å tilby alle våre kunder denne fullserviceløsningen, samt at vi bestemte oss for å kun satse på Norge som forretningsområde.

I London holder vi til på Google Campus, noe som gir oss et konkurransefortrinn i forhold til SEO. Vi har også designere som jobber fra London, da kompetansen innen webdesign er antatt å være høyere her enn i noe annet land i Europa.

I Lviv jobber våre utviklere gjennom firmaet Seven (https://sevencollab.com/)

I Vilnius har vi norsktalende kundeservice og regnskapstjenester.

I Norge jobber vi med prosjektledelse salg og administrasjon. Key IT i Drammen (https://keyit.no/), er de som leverer av alt av hardware og software på vegne av oss.

Vi har i tillegg en lang rekke sammarbeidspartnere på alt fra bedriftsprofilering til mobilabonnement.

Lyst på et uforbliktende tilbud?

Catch a cookie!

This website uses cookies to help improve your user experience.